Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Intersport με την τεχνολογική εταιρία RTB House

Στην περαιτέρω ενίσχυση του eShop της Intersport στην Ελλάδα στοχεύει η συνεργασία με την τεχνολογική εταιρία. Η δυνατότητα εξατομικευμένης διαφήμισης στο site.

Συνεργασία Intersport με την τεχνολογική εταιρία RTB House

Η RTB House, η διεθνής τεχνολογική εταιρεία που παρέχει λύσεις retargeting ενίσχυσε περαιτέρω το πελατολόγιό της εντάσσοντας στις νέες συνεργασίες της την ελληνική αλυσίδα Intersport.

Πιο συγκεκριμένα, η RTB House αξιοποιεί το καινοτόμο μηχανισμό προτροπής που χρησιμοποιεί το deep learning , το οποίο μπορεί να προβλέψει μία σειρά προϊόντων που είναι πιο πιθανό να είναι περισσότερο ελκυστικό για τους χρήστες, βασιζόμενοι στις συνήθειες τους, στις συμπεριφορές τους και σε άλλες μετρήσεις.

Αναλύοντας τα δεδομένα αυτά η RTB House διενεργεί personalized retargeting καμπάνιες βασισμένες σε performance based concepts – βάση προκαθορισμένου CPA – διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το κόστος των καμπανιών θα εξαρτάται αποκλειστικά από το σύνολο των ολοκληρωμένων αγορών.

Οπως επισημαίνει η εταιρία, χάρη σε αυτό η Intersport παρέχει στους πελάτες της εξατομικευμένες διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών. Στόχος της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών, η οποία ξεκίνησε στα τέλη του 2016, αποτελεί η μεγιστοποίηση των πωλήσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος intersport.gr.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, CEO της Impruvo, Αποκλειστικού Αντιπροσώπου της RTB House στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την INTERSPORT, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των αθλητικών ειδών στην Ελλάδα. Από πλευράς μας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την επίτευξη των στόχων των πελατών μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εισάγοντας και εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής, που θα καλύψουν πιο αποδοτικά τις ανάγκες τους.»

Η Μαρίλια Τόμπρα, Regional Marketing Manager της INTERSPORT δήλωσε: «Μέσα από την επένδυσή μας στις λύσεις personalized retargeting της RTB House, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, αναμένουμε την περαιτέρω ενίσχυση του eShop μας στην Ελλάδα, παρέχοντας στους επισκέπτες μας εξατομικευμένη διαφήμιση, απόλυτα συνδεδεμένη με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους στα αθλητικά ήδη. Απόλυτος στόχος μας είναι να αυξήσουμε τη δραστηριότητα στο eShop μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερα conversion rates. Μέχρι στιγμής, τα πρώτα δείγματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.»


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v