Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΓΕΚ: Δεν θα ανακοινώσει αποτελέσματα εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας

Η ΑΕΓΕΚ δεν θα ανακοινώσει αποτελέσματα εξαιτίας της μη λήψης οικονομικών στοιχείων και αποτελεσμάτων από τα υποκαταστήματα και θυγατρικές της συνδεδεμένης εταιρίας ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική Α.Ε. στη Ρουμανία και στην Αλβανία.

ΑΕΓΕΚ: Δεν θα ανακοινώσει αποτελέσματα εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας

Η ΑΕΓΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα καταστεί δυνατή εντός εκ του νόμου προθεσμίας η δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 1/1/- 31/12/2016, συνεπεία της μη λήψης ακόμη οικονομικών στοιχείων και αποτελεσμάτων από τα υποκαταστήματα και θυγατρικές της συνδεδεμένης εταιρίας ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική Α.Ε. στη Ρουμανία και στην Αλβανία, λόγω πρόσκαιρης αδυναμίας τους, να ανταποκριθούν σε οικονομικές απαιτήσεις τρίτων και ειδικότερα των κατά τόπο λογιστικών γραφείων και συνεργατών , αλλά και λόγω της εν εξελίξει διαδικασίας μεταφοράς των γραφείων στο Βουκουρέστι σε νέα δ/νση.

Η εταιρία θεωρεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν τακτοποιηθεί οι παραπάνω δυσλειτουργίες , ώστε να προβεί αμέσως στην δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων.

Τέλος η εταιρία γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, κατ' εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, ότι σε υλοποίηση υπογραφείσας σύμβασης έργου για την παροχή λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών, με την έγκριτη ανώνυμη εταιρία ΕΡΝΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ Σέρβισες Ανώνυμη Εταιρεία(ΕΥ), τις κατά τα άνω οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας, θα συντάξει και θα υπογράψει η ως άνω εταιρία, ως Λογιστής, διά των νομίμως εξουσιοδοτηθέντων εκπροσώπων – λογιστών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v