Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η διερεύνηση μεταβίβασης ζημιογόνων μέχρι τώρα δραστηριοτήτων εταιρειών ή κλάδων αυτών του Ομίλου.

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Tεχνικής Ολυμπιακής που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 08/06/2017 καλούνται οι κάτοχοι κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 29 Ιουνίου 2017 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

-Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων σε εταιρική και ενοποιημένη βάση της χρήσης 2016 και της σχετικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου ως και της εκθέσεως ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή.

-Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2016 σε εταιρική και ενοποιημένη βάση.

-Επικύρωση του συνόλου των ληφθεισών αποφάσεων του Δ.Σ. και ιδίως αυτών που αφορούν στις εκτιμήσεις της αξίας των ακινήτων του Ομίλου κατά τη λήξη της κλειομένης χρήσης, και έγκριση των σχετικών διαχειριστικών πράξεων ως και των πράξεων εκπροσώπησης.

-Εκλογή εταιρείας ορκωτών ελεγκτών λογιστών, μέλους του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων ως και την έκδοση του αντίστοιχου φορολογικού πιστοποιητικού για την τρέχουσα εταιρική χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής τους, βάσει της σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου κατ άρθρο 44 Ν. 4449/2017.

-Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

-Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 Ν. 4449/2017.

-Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 Κ.Ν 2190/1920 όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 άρθρου 32 Ν. 3604/2007, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε διευθυντές αυτής που συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διεύθυνση της εταιρείας να ενεργούν, για δικό τους λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, πράξεις που υπάγονται σε κάποιον από τους σκοπούς που επιδιώκει η εταιρεία και να μετέχουν ως ομόρρυθμοι εταίροι σε εταιρείες που επιδιώκουν τέτοιους σκοπούς.

-Έγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2016 καθώς και προέγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για την οικονομική χρήση 2017, βάσει της διάταξης του άρθρου 24 παρ. 2 του K.N. 2190/1920.

-Ειδική έγκριση, κατ άρθρο 23Α παρ.2 Κ.Ν 2190/1920, για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ αφενός της εταιρείας και των θυγατρικών της και αφετέρου των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των προσώπων που ασκούν έλεγχο επί της εταιρείας, των συζύγων και των συγγενών των προσώπων αυτών εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι του τρίτου βαθμού, καθώς και των νομικών προσώπων που ελέγχονται από τους ανωτέρω.
Ειδική έγκριση για την παροχή εταιρικής εγγύησής της υπέρ θυγατρικών εταιρειών, κατ άρθρο 23α παρ. 1β & 5 Κ.Ν. 2190/1920.

-Διερεύνηση μεταβίβασης ζημιογόνων μέχρι τώρα δραστηριοτήτων εταιρειών ή κλάδων αυτών του Ομίλου.

-Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v