Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκας: Διαπραγματεύσεις Θεοδωρόπουλου για εξαγορά της ΒΙ.Κ.Η.

Σε επίπεδο απώτερου μετόχου, ήτοι της Chipita, και όχι της Νίκας, διενεργούνται οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της BI.K.H, διευκρινίζει σε απάντησή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η Νίκας.

Νίκας: Διαπραγματεύσεις Θεοδωρόπουλου για εξαγορά της ΒΙ.Κ.Η.

Η εταιρεία Νίκας, σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο, επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με την αλλαντοβιομηχανία ΒΙ.Κ.Η. της Chipita και του Σπ. Θεοδωρόπουλου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «κατόπιν σχετικής επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τα δημοσιεύματα για την εξαγορά  της αλλαντοβιομηχανίας ΒΙ.Κ.Η. από την Εταιρεία, η Εταιρεία επισημαίνει ότι έχει πληροφορηθεί από τον μέτοχό της, εταιρεία με την επωνυμία «GIVENRISE INVESTMENTS LIMITED», ότι διενεργούνται διαπραγματεύσεις σε επίπεδο απώτερου μετόχου, ήτοι της Chipita Α.Ε., και όχι της Εταιρείας, για την εξαγορά του κλάδου της αλλαντοβιομηχανίας ΒΙ.Κ.Η., οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η απόφαση δε για τον φορέα υλοποίησης της εν λόγω εξαγοράς δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει περαιτέρω το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις για το αποτέλεσμα των εν λόγω διαπραγματεύσεων του απώτερου μετόχου της, εφόσον καταλήξουν σε αποτέλεσμα που επηρεάζει την Εταιρεία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v