Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Συμφωνία για νέο κατάστημα BSB στο εμπορικό κέντρο Smart Park

Κατάστημα BSB, επιφανείας 264 τ.μ. θα λειτουργήσει στο Smart Park. Ξεκίνησε τη λειτουργία του και το νέο κατάστημα "The Athlete's Foot" από τον όμιλο Φουρλή, ενώ ολοκληρώθηκαν τα έργα στον χώρο που θα στεγάσει το Flocafe.

Reds: Συμφωνία για νέο κατάστημα BSB στο εμπορικό κέντρο Smart Park

Τρεις νέες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα ανακοίνωσε η REDS, θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε »την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία B&F και διακριτικό τίτλο B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, για την ανάπτυξη Εμπορικού Καταστήματος, με το εμπορικό σήμα BSB συνολικής επιφάνειας 264 m2 περίπου, λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, το οποίο θα λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο SMART PARK στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρείας Γυαλού».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ξεκίνησε τη λειτουργία το το κατάστημα «λιανικής πώλησης παντός τύπου και φύσεως ειδών ενδύσεως και υποδήσεως καθώς και παντός είδους αθλητικού εξοπλισμού, υπό το σήμα/ επιγραφή THE ATHLETE'S FOOT, επιφανείας 180 μ2 περίπου σε τμήμα του μισθίου που ήδη εκμισθώνει, η προαναφερθείσα θυγατρική της, στην εταιρεία INTERSPORT και το οποίο λειτουργεί στο SMART PARK. H αλυσίδα THE ATHLETE'S FOOT αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της αθλητική υπόδησης, με πάνω από 470 καταστήματα σε 26 χώρες».

Τέλος, «στα πλαίσια της Β' Φάσης Επέκτασης του SMART PARK ολοκληρώθηκε επέκταση κτιρίου μικτής επιφανείας 300,00 τμ περίπου που θα στεγάσει κατάστημα που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία CHAIN STORE DEVELOPERS ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τη λειτουργία καταστήματος καφετέριας Flocafe Espresso Room».

Επιπλέον η εταιρεία έχει ξεκινήσει, διαμέσου της θυγατρικής της, την κατασκευή ενός νέου κτιρίου επιφανείας περίπου 800 μ2 προκειμένου να καλυφθεί υπάρχουσα ζήτηση και έχει ήδη καταθέσει φάκελο και αναμένει την έκδοση οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 15.500 τ.μ.

Ο αριθμός των επισκεπτών του SMART PARK κατά τους μήνες Ιούνιο έως και Αύγουστο 2017 αυξήθηκε κατά 8% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Πάρκου ανέρχεται στο 100%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v