Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BriQ Properties: Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Εγκρίθηκε παμψηφεί η δυνατότητα απόκτησης από την Εταιρεία ιδίων μετοχών και δόθηκε η σχετική εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

BriQ Properties: Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Την 27/9/2017 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π..

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 12 Μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 9.681.597 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ήτοι ποσοστό 81,21%, επί συνόλου έντεκα εκατομμυρίων εννιακοσίων είκοσι μίας χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα μία (11.921.531) μετοχών της Εταιρείας.

Η Συνέλευση είχε την κατά το νόμο και το Καταστατικό αναγκαία απαρτία και αποφάσισε για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ως εξής:

1. Εγκρίθηκε παμψηφεί η δυνατότητα απόκτησης από την Εταιρεία ιδίων μετοχών  και δόθηκε η σχετική εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο για την εφαρμογή της.

2. Διάφορες ανακοινώσεις: Σύμφωνα με τα όσα ήδη έχει ανακοινώσει η Εταιρεία, ενημερώθηκαν οι Μέτοχοι σχετικά με την διαγωνιστική διαδικασία που προκήρυξε η Τράπεζα «Eurobank Ergasias A.E.» για τη διάθεση δύο οριζοντίων ιδιοκτησιών επί της Λεωφόρου Κηφισίας 283 και Σολωμού 2 στην Κηφισιά, όπου η Εταιρεία ανακηρύχθηκε πλειοδότρια με προσφορά της η οποία ανήλθε στο ποσό των 755.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v