Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BriQ Properties: Ο Ευστράτιος Παπαευστρατίου εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

Κατόπιν της εκλογής νέου μέλους το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα.

BriQ Properties: Ο Ευστράτιος Παπαευστρατίου εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

Η Εταιρεία BriQ Properties ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίαση της 28 Σεπτεμβρίου 2017, εξέλεξε ως νέο Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος τον κ. Παπαευστρατίου Ευστράτιο, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους, κ. Απόστολου Παπαδόπουλου του Κωνσταντίνου, για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που λήγει το 2020.

Η εκλογή του νέου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, τελεί υπό την έγκριση της επόμενης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

O κ. Παπαευστρατίου σπούδασε στο Υale University (B.A. Economics, 1970) και στο Columbia University (MBA, 1972). Εργάστηκε στην Morgan Guaranty Trust Co. of New York (1972 – 1979). Την περίοδο 1979-1984 εργάστηκε ως Σύμβουλος στην Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος και ως Υποδιοικητής στην Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Ανάπτυξης. Διατέλεσε Οικονομικός Διευθυντής, Διευθυντής Εταιρικών σχέσεων και Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.Ε (1989 – 2011). Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ στην εταιρία ΟΡΥΜΗΛ Α.Ε.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και διαμορφώνεται ως ακολούθως:

1. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Mέλος

2. Φαίδων Ταμβακάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Μέλος

3. Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

4. Απόστολος Γεωργαντζής, Εκτελεστικό Μέλος

5. Ευτυχία Κουτσουρέλη, Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. Μάρκος Μπιτσάκος, Μη Εκτελεστικό Mέλος

7. Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ενέκρινε την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους, κ. Αποστόλου Παπαδόπουλου, από τον κ. Ευστράτιο Παπαευστρατίου, ο οποίος συγκεντρώνει τις εκ του νόμου οριζόμενες ιδιότητες και διαθέτει επαρκή γνώση στον τομέα 2 στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρεία, καθώς και επαρκή γνώση στη λογιστική και ελεγκτική (διεθνή πρότυπα).

Η εκλογή του κ. Ευστράτιου Παπαευστρατίου ως Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου και Προέδρου αυτής θα τεθεί προς έγκριση από την επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας. Συνεπώς, η νέα Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας αποτελείται από τα κάτωθι Μέλη:

1. Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Πρόεδρος

2. Φαίδωνα Ταμβακάκη, Μέλος

3. Μάρκο Μπιτσάκο, Μέλος Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v