Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγαίνει στις αγορές με νέα ομολογιακή έκδοση η Folli Follie

Ανοιξε το βιβλίο προσφορών για την έκδοση ομολόγου 4ετούς διάρκειας της Folli Follie. Στόχος η υποκατάσταση υφιστάμενου δανεισμού. Μεταξύ 3,25-2,5% εκτιμάται το κουπόνι.

Βγαίνει στις αγορές με νέα ομολογιακή έκδοση η Folli Follie

Σε νέα ομολογιακή έκδοση προχωρά ο όμιλος Folli Follie, με το βιβλίο προσφορών να έχει ήδη ανοίξει και να κλείνει το αργότερο αύριο το μεσημέρι, σύμφωνα με το Reuters.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση θα είναι σε ελβετικό φράγκο, είναι τετραετούς διάρκειας έως του ποσού των 300 εκατ. ευρώ, ενώ το premarketing της έκδοσης έχουν αναλάβει η Credit Suisse και η UBS.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κουπόνι της έκδοσης τοποθετείται μεταξύ 3,25%-3,5%.

Ο όμιλος είχε λάβει τη σχετική τυπική έγκριση για ενδεχόμενη ομολογιακή έκδοση στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του τον περασμένο Ιούνιο, με σκοπό την αναχρηματοδότηση του δανεισμού του.

Σημειώνεται ότι στο α’ εξάμηνο του 2017, ο συνολικός δανεισμός του ομίλου ανήλθε στα 530 εκατ. ευρώ, ενώ ο καθαρός δανεισμός στα 215 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος είχε προβεί το 2014 σε διεθνή ομολογιακή έκδοση, ύψους 250 εκατ. ευρώ, πενταετούς διάρκειας, με επιτόκιο 1,75%, το οποίο λήγει το 2019.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v