Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ΑΜΚ της Intrakat

Η Intrakat το ενημερωτκό δελτίο αναφορικά με τη δημόσια προσφορά των 25.397.630 νέων, κοινών, μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών της, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της ΑΜΚ με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ΑΜΚ της Intrakat

Η Intrakat ανακοίνωσε ότι από την 13.10.2017 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 12.10.2017 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με τη δημόσια προσφορά των 25.397.630 νέων, κοινών, μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών της, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, σύμφωνα με την Α’ Επαναληπτική Συνεδρίαση της από 26.06.2017 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 07.07.2017.

Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Αύξησης:

Όπως σημειώνει η εταιρεία, το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση, όπως προβλέπεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v