Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Εκμίσθωσε κτίριο του ΜΤΣ για boutique hotel

Η Intrakat υπέγραψε σύμβαση με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού για την εκμίσθωση του κτιρίου επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα, για 20 χρόνια, το οποίο θα μετατραπεί σε boutique hotel 45 δωματίων.

Intrakat: Εκμίσθωσε κτίριο του ΜΤΣ για boutique hotel

Σύμβαση υπεγράφη μεταξύ της Intrakat και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού για την εκμίσθωση του κτιρίου επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα. Το τριώροφο διατηρητέο κτίριο του ΜΤΣ, επιφάνειας 4.160 τ.μ., εκμισθώθηκε στην Ιntrakat για 20 χρόνια έναντι μηνιαίου τιμήματος € 40.000.

Στόχος της εταιρείας είναι το κτίριο να μετατραπεί σε boutique hotel 45 δωματίων και να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στο 2019, μετά τις απαραίτητες κατασκευαστικές εργασίες.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntrakat, δήλωσε: «Η επιλογή της Ιntrakat να εκμισθώσει ένα εμβληματικό διατηρητέο κτίριο στην καρδιά της Αθήνας και να το μετατρέψει σε boutique hotel, εντάσσεται στη στρατηγική του ομίλου μας για εστίαση στους «χρυσούς» τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Η Αθήνα δείχνει σαφή σημάδια ανάπτυξης και παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση από ξένους επισκέπτες που δίνουν έμφαση στην υψηλή αισθητική και την premium εμπειρία φιλοξενίας, στοιχεία που ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας για τις υπηρεσίες φιλοξενίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v