Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερις διεθνείς ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων από το Spitogatos Network

Στις αγορές της Σερβίας, Κροατίας, Σλοβενίας και Μάλτας έχει ήδη επεκταθεί το δίκτυο ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων Spitogatos. Σχέδια ανάπτυξης και σε άλλες διεθνείς αγορές.

Τέσσερις διεθνείς ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων από το Spitogatos Network

Το Spitogatos Network, που διαχειρίζεται τρεις ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, Spitogatos.gr - Tospitimou.gr - Spiti24.gr, στα μέσα του 2017 ξεκίνησε τα πρώτα βήματα προς το εξωτερικό, δημιουργώντας το brand Indomio.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως «έχοντας εδραιώσει τη θέση του στην προτίμηση του ελληνικού κοινού και με εξειδίκευση στο online real estate, το Spitogatos Network προχώρησε στη δημιουργία των διεθνών ιστοσελίδων Indomio στη Σερβία (Indomio.rs), την Κροατία (Indomio.hr), τη Μάλτα (Indomio.com.mt) και τη Σλοβενία (Indomio.si), με σκοπό να αναβαθμίσει και να διευκολύνει την αναζήτηση ακινήτου στις συγκεκριμένες αγορές».

Μέσα σε πολύ λίγους μήνες, ήδη χρησιμοποιούν τις νέες υπηρεσίες πάνω από 700 μεσιτικά γραφεία στις παραπάνω χώρες, έχοντας αναρτήσει πάνω από 50.000 αγγελίες, ενώ οι μηνιαίες επισκέψεις έχουν ξεπεράσει τις 10.000 και ανεβαίνουν συνεχώς.

Το Spitogatos Network «αναπτύσσεται και βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις τεχνολογίες του, σημειώνοντας σταθερή αύξηση επισκεψιμότητας και αποτελεσματικότητας καθ’ όλη την πορεία της λειτουργίας του. Καθεμία από τις ελληνικές ιστοσελίδες δραστηριοποιείται πάνω από 10 χρόνια στην αγορά, ενώ φέτος δημιουργήθηκε και εξειδικευμένη σελίδα για την Κύπρο (Spitogatos.com.cy). Παράλληλα, φυσικά, έχει ενισχυθεί η ομάδα του Spitogatos Network και σχεδιάζεται η είσοδος σε αγορές περισσότερων χωρών».

Ο Spitogatos.gr «είναι η Νο 1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα και, μαζί με τις ιστοσελίδες Tospitimou.gr και Spiti24.gr, το Spitogatos Network έχει άνω των 3 εκατομμυρίων μηνιαίων επισκεπτών, που πραγματοποιούν άνω των 80 εκατομμυρίων εμφανίσεων σελίδων τον μήνα. Πλέον του 90% των ελληνικών ακινήτων προς πώληση προβάλλονται στο Spitogatos Network, συνολικής αξίας περίπου 250 δισ. με βάση την τιμή προσφοράς. Μετά την ίδρυσή του το 2006, ο Spitogatos.gr υπήρξε η πρώτη ελληνική startup στον χώρο της τεχνολογίας που άντλησε αναπτυξιακά κεφάλαια από venture capital fund, την Oxygen Capital το 2009, και από το 2014 ανήκει στον όμιλο της Real Web, που ελέγχει μεταξύ άλλων το Immobiliare.it, τη No.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία. Με τη δημιουργία του Spitogatos.com.cy και των Indomio portals, το Spitogatos Network αριθμεί 8 ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων σε 6 χώρες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v