Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος: «Συνεχίζουμε κανονικά»

Δεν θα επηρεαστεί η καθημερινή λειτουργία της εισηγμένης εταιρείας από την πρωτογενή δικαστική απόρριψη του αιτήματος για ρύθμιση των δανειακών της υποχρεώσεων. Γιατί η διοίκηση αισιοδοξεί για την πορεία της έφεσης. 

Επίλεκτος: «Συνεχίζουμε κανονικά»

Η πρωτόδικη δικαστική απόρριψη του αιτήματος της Επιλέκτος από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για ρύθμιση των δανειακών της υποχρεώσεων δεν αναμένεται να επηρεάσει την καθημερινή λειτουργία του Ομίλου, σύμφωνα με δηλώσεις κύκλων προσκείμενων στην εισηγμένη εταιρεία.

«Μας παραξένεψε η απόφαση, καθώς το αίτημά μας είχε τη στήριξη των πιστωτών μας. Η απόρριψη οφείλεται μάλλον σε τυπικούς λόγους. Για παράδειγμα, το δικαστήριο φαίνεται να επικαλέστηκε έλλειψη εξουσιοδοτήσεων ή ακόμη και απουσία αποδείξεων για καταβολές αμοιβών και αποδοχών. Σε κάθε περίπτωση, ήδη προχωρήσαμε σε άσκηση έφεσης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, την οποία αισιοδοξούμε πως θα κερδίσουμε».

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, η πρωτόδικη απόφαση δεν θα επιφέρει αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας, καθώς οι τράπεζες έδωσαν από πέρυσι την απαιτούμενη πρόσθετη ρευστότητα, μέσα από την οποία αποκτήθηκε πρώτη ύλη και η εισηγμένη λειτουργεί κανονικά. Ελπίζουν μάλιστα ότι η έφεση θα εκδικαστεί σε μικρό χρονικό διάστημα και πως η έκβαση θα είναι θετική για την εισηγμένη  εταιρεία.

«Θα ήταν βέβαια προτιμότερο να είχε λήξει αυτή η διαδικασία πρωτόδικα, προκειμένου να κλείσει η εκκρεμότητα και η εταιρεία να προχωρήσει απρόσκοπτα στο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης που έχει ήδη ξεκινήσει», αναφέρθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v