Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση για την AB Βασιλόπουλος στα European Private Label Awards

Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδείχθηκε Finalist στην κατηγορία της (Alcoholic Beverages).

Βράβευση για την AB Βασιλόπουλος στα European Private Label Awards

H AB Βασιλόπουλος ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του ευρωπαϊκού λιανεμπορίου στα European Private Label Awards 2018, αποσπώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ambient Grocery, με την σειρά ελαιόλαδων ιδιωτικής ετικέτας «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

H συγκεκριμένη σειρά, περιλαμβάνει εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ανωτέρας κατηγορίας που παράγονται από έμπειρους παραγωγούς σε φημισμένους ελληνικούς τόπους, από την πλέον αναγνωρίσιμη Ελληνική ποικιλία, την Κορωνέικη.

Τα προϊόντα απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και διακρίθηκαν για την γεύση τους, την καινοτομία και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, που συνδυάζει με δημιουργικότητα σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού.

Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδείχθηκε Finalist στην κατηγορία της (Αlcoholic Beverages).

Από το 2003, η ΑΒ Βασιλόπουλος υπογράφει τη σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», υποστηρίζοντας στην πράξη την ελληνική παραγωγή και οικονομία και αναδεικνύοντας την αυθεντική εικόνα της Ελλάδας μέσα από τον πλούτο των προϊόντων της. Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερους από 120 κωδικούς από διάφορες φημισμένες περιοχές της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v