Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Praktiker στην Ανθούσα: Διπλά εγκαίνια για νέο κατάστημα και b2b Center

Ρεκόρ επισκεψιμότητας με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες για το πρώτο τριήμερο λειτουργίας.

Η Praktiker στην Ανθούσα: Διπλά εγκαίνια για νέο κατάστημα και b2b Center

Η Praktiker Hellas εγκαινίασε το νέο «διπλό» κατάστημα στην Ανθούσα. Στις 3 Μαΐου έκοψε την κορδέλα εγκαινιάζοντας το νέο της σπίτι στην Ανθούσα.

Οι παρευρισκόμενοι ήταν οι πρώτοι που ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου καταστήματος και του b2b Center, βλέποντας από κοντά το καινούργιο κατάστημα καθώς και τον εκθεσιακό χώρο που θα εξυπηρετεί επαγγελματίες. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο νέο Praktiker Ανθούσας προσήλθαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας με τις οικογένειές τους, ώστε να ξεναγηθούν όλοι μαζί και να απολαύσουν πρώτοι την νέα αυτή εμπειρία.

Από τις 4 έως τις 6 Μαΐου, το κατάστημα γιόρτασε με το κοινό που έσπευσε να το επισκεφθεί και να συμμετέχει στα διαδραστικά παιχνίδια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν εντός και εκτός καταστήματος. Περισσότεροι από 40.000 ήταν οι επισκέπτες που απόλαυσαν πρώτοι την εμπειρία Praktiker, εκ των οποίων 14 ήταν οι μεγάλοι νικητές πλούσιων δώρων από τον Μεγάλο Διαγωνισμό ‘Βρες το τυχερό λουλούδι’.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas: «Τα εγκαίνια του ‘διπλού’ καταστήματος της Praktiker Hellas μας γεμίζουν ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, επισφραγίζοντας τη θετική πορεία της εταιρίας μας και την αναπτυξιακή τροχιά που διαγράφουμε τα τελευταία χρόνια. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας έχει συγκινήσει και επιβεβαιώνει την επιλογή μας για την περιοχή της Ανθούσας. Με μία τετραήμερη γιορτή αφιερωμένη στην τοπική κοινωνία, πανελλαδικά Μέσα, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, υποδεχτήκαμε περίπου 40.000 επισκέπτες στο νέο μας σπίτι, όπου τους παρουσιάσαμε τους χώρους μας, τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, αλλά και το πρώτο b2b Center της Praktiker στην Ελλάδα. Το νέο ‘διπλό’ κατάστημα συμβολίζει τη συνέχιση της προσπάθειάς μας να βρισκόμαστε δίπλα σε ολοένα και περισσότερους πελάτες μας, προσφέροντας διευρυμένες επιλογές και τη μοναδική αγοραστική εμπειρία Praktiker.»

Το κατάστημα και το b2b Center βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (Λ.Ανθούσας & Ντραφίου – πρώην Expo Athens), σε δύο σύγχρονους και πλήρως ανανεωμένους χώρους συνολικής έκτασης 10.500τμ. Το 16ο «διπλό» κατάστημα της Praktiker Hellas έχει δημιουργήσει 120 νέες θέσεις εργασίας ενώ αναμένεται να δώσει ανάσα στην εμπορική ανάπτυξη της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v