Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι αποφάσεις της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Profile

Τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους Διευθυντές και το προσωπικό της Εταιρείας καθώς και την εκχώρηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εξουσίας για την λήψη αποφάσεως περί αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ΓΣ.

Οι αποφάσεις της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Profile

H Profile ανακοίνωσε ότι την 25ηΜαΐου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Λεωφόρος Συγγρού αριθ. 199, Νέα Σμύρνη Αττικής), η Α Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι αντιπροσώπου μέτοχοι, εκπροσωπούντες 7.246.497 κοινές, ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 61,35% επί συνόλου 11.812.193 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Σημειώνεται ότι για 225.991 κοινές ονομαστικές μετοχές, τα δικαιώματα ψήφου αναστέλλονται ως ίδιες μετοχές της Εταιρείας.

Η Α Επαναληπτική ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας επί των ακολούθων δύο θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, τα οποία ήσαν τα μόνα εκ της Ημερησίας Διατάξεως που δεν είχαν συζητηθεί κατά την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της 11ης Μαίου 2018, λόγω μη επίτευξης της απαιτουμένης εκ του νόμου απαρτίας , έλαβε τις εξής αποφάσεις , όπως αυτές (οι αποφάσεις) παρουσιάζονται με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά θέμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του ν. 3884/2010, τα οποία έχουν αναρτηθεί και στην νόμιμα καταχωρημένη ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.profile.gr).

Στο 1ο θέμα (9ο θέμα της αρχικής ΗΔ) ενέκρινε κατά πλειοψηφία την παροχή ρητής και ειδικής εντολής και εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προκειμένου να προβεί στην θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους Διευθυντές και το προσωπικό της Εταιρείας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών με την μορφή δικαιώματος προαίρεσης (option) απόκτησης μετοχών, στον ειδικότερο καθορισμό των όρων και προϋποθέσεων του εν λόγω προγράμματος σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο και στην διενέργεια όλων των αναγκαίων πράξεων για την προσήκουσα υλοποίηση της σχετικής διαδικασίας.

Στο 2ο θέμα (10ο θέμα της αρχικής Η.Δ.) αποφάσισε κατά πλειοψηφία την εκχώρηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εξουσίας για την λήψη αποφάσεως περί αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 εδάφιο β και γ του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει σήμερα , ήτοι μέχρι του ποσού του σήμερον καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας (5.551.730,71 Ευρώ) μερικά ή ολικά, για τα προσεχή πέντε (5) έτη.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v