Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σφακιανάκης: Οι δηλώσεις συμμετοχής των βασικών μετόχων στην ΑΜΚ

Την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην ΑΜΚ της Σφακιανάκης γνωστοποίησαν η Σφακιανάκης Συμμετοχών και ο Σταύρος Τάκης.

Σφακιανάκης: Οι δηλώσεις συμμετοχής των βασικών μετόχων στην ΑΜΚ

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. ανακοίνωσε τις νέες δηλώσεις προθέσεων των βασικών μετοχών.

Ειδικότερα:

α) ο βασικός μέτοχος Σφακιανάκης Συμμετοχών Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής 49,39%, δηλώνει ότι η πρόθεσή του είναι να συμμετέχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου 2018 εξασκώντας πλήρως τα δικαιώματα προτίμησης που του αναλογούν και καλύπτοντας πρόσθετες νέες μετοχές μέσω της διαδικασίας προεγγραφής, σύμφωνα με τους όρους και τις διαδικασίες που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, κατ΄εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, καταβάλλοντας από τις ως άνω ενέργειες το συνολικό ποσό των τριών εκατομμυρίων εκατό χιλιάδων Ευρώ (€ 3.100.000).

Τέλος, προτίθεται να διατηρήσει το ποσοστό συμμετοχής του στην Εταιρεία, όπως θα διαμορφωθεί μετά τη, σύμφωνα με τα ανωτέρω, συμμετοχή του στην εν λόγω αύξηση έως την ολοκλήρωση της αύξησης αυτής και την εισαγωγή των προερχομένων από την αύξηση νέων μετοχών, καθώς και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών μετά την έναρξη της διαπραγμάτευσης των εν λόγω μετοχών στο Χ.Α. Επιπλέον, δηλώνει ότι έχει ήδη προκαταβάλει έναντι αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνολικό ποσό 1.500.000 ευρώ.

Η παρούσα αντικαθιστά την από 30/1/2018 δήλωση προθέσεών του.

β) ο βασικός μέτοχος κ. Σταύρος Τάκη με ποσοστό συμμετοχής 31,55%, δηλώνει ότι η πρόθεσή του είναι να συμμετέχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου 2018 εξασκώντας πλήρως τα δικαιώματα προτίμησης που του αναλογούν και καλύπτοντας πρόσθετες νέες μετοχές μέσω της διαδικασίας προεγγραφής, σύμφωνα με τους όρους και τις διαδικασίες που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, κατ΄ εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, καταβάλλοντας από τις ως άνω ενέργειες το συνολικό ποσό δύο εκατομμύρια Ευρώ (€ 2.000.000).

Τέλος, προτίθεται να διατηρήσει το ποσοστό συμμετοχής που κατέχει στην Εταιρεία, όπως θα διαμορφωθεί μετά τη, σύμφωνα με τα ανωτέρω, συμμετοχή του στην εν λόγω αύξηση έως την ολοκλήρωση της αύξησης αυτής και την εισαγωγή των προερχομένων από την αύξηση νέων μετοχών, καθώς και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των εν λόγω μετοχών στο Χ.Α. Επιπλέον, δηλώνει ότι έχει ήδη προκαταβάλει έναντι αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνολικό ποσό 2.000.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v