Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Εσωτερικός Ελεγκτής στην Τέρνα Ενεργειακή

Ο κ. Άγγελος Γρηγορούδης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου Κεντρικής Αγγλίας (Μπέρμινχαμ).

Νέος Εσωτερικός Ελεγκτής στην Τέρνα Ενεργειακή

Η Τέρνα Ενεργειακή ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, στη συνεδρίασή του της 6ης Ιουνίου 2018, αποφάσισε τον ορισμό του κ. Άγγελου Γρηγορούδη του Κωνσταντίνου, Οικονομολόγου – Ελεγκτή, στη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή σε αντικατάσταση της κ. Θεοδώρας Φέτση.

Ο κ. Άγγελος Γρηγορούδης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου Κεντρικής Αγγλίας (Μπέρμινχαμ). Επιπρόσθετα είναι Πιστοποιημένος Ερευνητής κατά της Απάτης (Certified Fraud Examiner) και Πιστοποιημένος Ελεγκτής των Δικλείδων Ασφαλείας (Certified Internal Controls Auditor). Κατέχει επίσης σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του εσωτερικού ελέγχου έχοντας διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v