Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μη δεσμευτική προσφορά Αποστολόπουλου - HIG για Υγεία

Σάββατο βράδυ η Apostolopoulos Holdings μαζί με τη HIG κατέθεσαν σε MIG μη δεσμευτική προσφορά για το 70,38% του Υγεία. Προσφέρουν τοις μετρητοίς 0,95 ευρώ ανά μετοχή, με την προϋπόθεση τη διενέργεια proper due diligence.

Μη δεσμευτική προσφορά Αποστολόπουλου - HIG για Υγεία

Μη δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση του 70,38% του μετοχικού κεφαλαίου της «Θεραπευτήριο Υγεία» έστειλε αργά προχθές το βράδυ στη MIG η Apostolopoulos Holdings, σε συνεργασία με το private equity fund ΗIG.

Η προσφορά προβλέπει, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, 0,95 ευρώ ανά μετοχή του Υγεία, καταβαλλόμενα τοις μετρητοίς, θέτει όμως ως όρο τη διενέργεια, προηγουμένως, οικονομικού και νομικού ελέγχου.

Η προσφορά εστάλη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε MΙG και Πειραιώς, παρότι η τελευταία έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται αποκλειστικά από τη MΙG, έχοντας μάλιστα εκδώσει μια αυστηρή για τα επιχειρηματικά ήθη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ έληγε η περίοδος αποκλειστικότητας που παραχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο της MΙG στη Hellenic Helthcare, εταιρεία συμφερόντων της CVC Capital, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Με δεδομένο ότι υπήρχαν ακόμη ανοικτά θέματα, η αγορά θεωρούσε βέβαιο ότι η περίοδος αποκλειστικότητας θα ανανεωνόταν. Μετά την κατάθεση της προσφοράς από το σχήμα Apostolopoulos Holdings - HIG, η παραπάνω βεβαιότητα έχει αναιρεθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v