Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Στον εισαγγελέα Δραγάτση τα στοιχεία της ΕΚ

Ο φάκελος περιλαμβάνει τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τα διοικητικά πρόστιμα που επέβαλε σε έντεκα άτομα. Ο οικονομικός εισαγγελέας θα εξετάσει τον φάκελο. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

Folli Follie: Στον εισαγγελέα Δραγάτση τα στοιχεία της ΕΚ

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie, έφτασε σήμερα ο φάκελος που κατέθεσε στη δικαιοσύνη η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το συγκεκριμένο θέμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος περιλαμβάνει τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τα διοικητικά πρόστιμα που επέβαλε σε έντεκα άτομα, ενώ γίνεται αναφορά για ενδείξεις τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων, οι οποίες θα πρέπει να διερευνηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα θα είναι η μελέτη του σχετικού φακέλου από τον κ. Γιάννη Δραγάτση, ο οποίος θα διερευνήσει τις ενδείξεις για τα πιθανά αδικήματα (χειραγώρηση μετοχής και τυχόν άλλα) που προκύπτουν αποκλειστικά από τα στοιχεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σε περίπτωση που υπάρξουν οι προαναφερόμενες σχετικές ενδείξεις, τότε ο οικονομικός εισαγγελέας θα καλέσει τα έντεκα αυτά άτομα σε «ανωμοτί εξηγήσεις», διαδικασία που εκτιμάται ότι θα πάρει γύρω στον ένα μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v