Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Κούτρα - Intracom για το 20% της Intrakat

Το deal με ιστορικό στέλεχος του Ακτωρα για την εξαγορά του 20% της κατασκευαστικής ανακοίνωσε η Intracom. Στα 8 εκατ. ευρώ το τίμημα για την απόκτηση 6.095.431 μετοχών της Intrakat.

Συμφωνία Κούτρα - Intracom για το 20% της Intrakat

Τη συμφωνία με τον Δημήτρη Κούτρα για την εξαγορά του 20% της Intrakat ανακοίνωσε η Intracom, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες που είχε μεταδώσει η στήλη Χαμαιλέων από το προηγούμενο Σάββατο. 

Ειδικότερα, η Intracom Holdings ανακοίνωσε ότι μεταξύ αυτής και του κ. Δημητρίου Κούτρα υπεγράφη σήμερα μνημόνιο συναντίληψης για την απόκτηση 6.095.431 μετοχών της INTRAKAT, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του μετοχικού της κεφαλαίου, έναντι τιμήματος € 8.000.000. 

Οπως αναφέρει η εταιρεία, η συναλλαγή θα υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, όπως η διενέργεια οικονομικών και νομικών ελέγχων και η χορήγηση των απαραίτητων εταιρικών εγκρίσεων.

Η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως, σύμφωνα με το νόμο αλλά και κατά την πάγια πολιτική της για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό, αναφέρει η Intracom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v