Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 25 2018

Ο Δημ. Κούτρας, η πρώην ΑΛΤΕ και η Intrakat

Ο Δημ. Κούτρας, η πρώην ΑΛΤΕ και η Intrakat

Στα Μαρμαράδικα του Αμαρουσίου, σε ακίνητο τεχνικής εταιρείας συμφερόντων του, βρίσκεται πλέον το στρατηγείο του ιστορικού στελέχους της ΑΚΤΩΡ Δημήτρη Κούτρα που αποχώρησε από τον όμιλο μετά την επικράτηση της πλευράς Καλλιτσάντση.

Στην κατασκευαστική αγορά έχουν αρχίσει να πέφτουν τα στοιχήματα για το «όχημα» που θα χρησιμοποιήσει ο κ. Κούτρας ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα παραμείνει στο χώρο των δημοσίων έργων με τον οποίο ασχολείται σχεδόν μισό αιώνα. Θα ενεργοποιήσει την ιδιόκτητη τεχνική επιχείρηση που ήταν τόσα χρόνια στην αφάνεια και μέσω της οποίας ελέγχει σχεδόν 30 ακίνητα ανά την Ελλάδα;

Μάλλον όχι, λένε οι γνωρίζοντες και τονίζουν πως είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση μετοχικής συνεργασίας του Δημήτρη Κούτρα με την Intrakat του Σωκράτη Κόκκαλη. Μάλιστα ήδη κυκλοφορεί και το ποσοστό που διαπραγματεύεται να αποκτήσει και το οποίο προσεγγίζει το 20%.

Οσο για τις πληροφορίες περί συνομιλιών και με άλλες εισηγμένες τεχνικές εταιρείες, διαψεύδονται αρμοδίως από πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τον όμιλο του Σ. Κόκκαλη.

Οσο για την τεχνική εταιρεία που εδρεύει στα Μαρμαράδικα πρόκειται για την πρώην ΑΛΤΕ του Απόστολου Αλλαμανή η οποία εδώ και κάποια χρόνια ελέγχεται από την πλευρά Κούτρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v