Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Παραιτήθηκε ο CEO της Αρωγή Θεσσαλονίκης

Αποχωρεί άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου Euromedica. Το κύμα εξόδου και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εισηγμένη. 

Euromedica: Παραιτήθηκε ο CEO της Αρωγή Θεσσαλονίκης

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Αρωγή Θεσσαλονίκης, μιας εκ των σημαντικότερων θυγατρικών/συγγενών εταιρειών της Euromedica, υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θεόδωρος Ταλάρης. Είχε προηγηθεί στις 4 Αυγούστου η παραίτησή του από μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Euromedica.

Πρόκειται για άλλη μια αποχώρηση υψηλόβαθμου στελέχους, τους τελευταίους μήνες, καθώς είχε προηγηθεί η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της μητρικής εταιρείας κ. Κοτρώτσιου καθώς και δύο μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ της εισηγμένης. 

Η Euromedica βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, σε δεινή οικονομική θέση, με υψηλές ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και χωρίς να έχουν δημοσιευθεί ακόμη οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2017, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για τις 10 Οκτωβρίου η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της.

Επιπρόσθετα, η μητρική τελεί υπό προσωρινή απαγόρευση μεταβολής της κινητής περιουσίας της ως την 21η Σεπτεμβρίου, όταν και εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διαχειρίστρια εταιρεία των δανείων που απέκτησε η Farallon.

Η τελευταία, ως μεγαλοπιστωτής του ομίλου Euromedica δέχθηκε να εξαιρεθούν από την προσωρινή απαγόρευση οι πληρωμές σε προμηθευτές, ταμεία, Δημόσιο, ΔΕΚΟ καθώς και η καταβολή μισθοδοσίας, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία της.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v