Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγνοια δηλώνει η MIG για την απόφαση δικαστηρίου στην Κύπρο

Η MIG στην ανακοίνωσή της δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τη φερόμενη ως αιτήτρια Marafast Trading Limited, ούτε τη φύση της υπόθεσης η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, αφορά τραπεζική σχέση της αιτήτριας με τη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου.

Αγνοια δηλώνει η MIG για την απόφαση δικαστηρίου στην Κύπρο

Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, η MIG διευκρινίζει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει επισήμως γνώση της αίτησης βάσει της οποίας εκδόθηκε την Παρασκευή 28.9.2018 διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου.

Η ΜΙG στην ανακοίνωσή της δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τη φερόμενη ως αιτήτρια Marafast Trading Limited, ούτε τη φύση της υπόθεσης η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, αφορά τραπεζική σχέση της αιτήτριας με τη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου.

Η MΙG μετά τη σημερινή κυπριακή αργία και τη λήψη των σχετικών επίσημων εγγράφων θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για την υπόθεση, στην οποία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κακώς την ενέπλεξαν, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Sigmalive, το επαρχιακό δικαστήριο της Αμμοχώστου αποφάσισε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων της ΜΙG υπέρ εταιρίας που απώλεσε καταθέσεις 1,5 εκατ. λόγω του «κουρέματος» του 2013 στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v