Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε προχωρημένες συζητήσεις για εξαγορά κλινικής στην Κύπρο η CVC Partners

Το fund βρίσκεται σε προχωρημένες διαβουλεύσεις για εξαγορά του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου «Απολλώνειο» στη Λευκωσία, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Κύπρου.

Σε προχωρημένες συζητήσεις για εξαγορά κλινικής στην Κύπρο η CVC Partners

Πλώρη για επενδύσεις και στον κυπριακό ιδιωτικό τομέα της Yγείας έβαλε το γνωστό fund του εξωτερικού CVC Capital Partners, το οποίο κατέχει ήδη το 20% των ιδιωτικών κλινικών στην Ελλάδα, με πιο πρόσφατο deal, την εξαγορά του ιδιωτικού νοσοκομείου «Υγεία» στην Αθήνα τον προηγούμενο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, το επενδυτικό ταμείο του εξωτερικού βρίσκεται σε προχωρημένες διαβουλεύσεις για εξαγορά του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου «Απολλώνειο» στη Λευκωσία, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Κύπρου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συγκεκριμένο fund έχει έλθει σε επαφή και με άλλα ιδιωτικά νοσηλευτήρια στην Κύπρο, συζητώντας το ενδεχόμενο επενδύσεων, ωστόσο, στο παρόν τουλάχιστον στάδιο φαίνεται να προχωρεί εντατικά το deal για εξαγορά του «Απολλωνείου».

Πάντως, μερίδα ιατρών, οι οποίοι είναι και μέτοχοι του νοσηλευτηρίου φαίνεται να μην συμφωνούν με το τίμημα. Εξ’ ου και προτίθενται να ζητήσουν σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για να συζητήσουν το θέμα και να εξετάσουν τα πιθανά επόμενα βήματα τους.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v