Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΔΔΗΕ: Πέντε χρόνια έκλεβε ρεύμα το Da Capo

Από την εξέταση του ιστορικού των καταναλώσεων της παροχής, επιβεβαιώνεται η παρέμβαση στον μετρητή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών, διευκρινίζει ο ΔΕΔΔΗΕ.

ΔΕΔΔΗΕ: Πέντε χρόνια έκλεβε ρεύμα το Da Capo

Διευκρινίσεις για τον εντοπισμό ρευματοκλοπής στο Κολωνάκι, στη γνωστή καφετέρια Da Capo, παρείχε με ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Οπως αναφέρει, «συνεργείο της Εταιρίας την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 διενήργησε επιτόπιο έλεγχο στην παροχή του εν λόγω καταστήματος, παρουσία του υπευθύνου, όπου και διαπίστωσε παρέμβαση στον μετρητή, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή του μεγαλύτερου μέρους της καταναλισκόμενης ενέργειας, γεγονός που κατά αδιαμφισβήτητο τρόπο στοιχειοθετεί τον χαρακτηρισμό της περίπτωσης ως διαπιστωμένη ρευματοκλοπή.

Από την εξέταση του ιστορικού των καταναλώσεων της παροχής, επιβεβαιώνεται η παρέμβαση στον μετρητή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών, ενώ η αξία της αντίστοιχης ποσότητας της μη καταγραφείσας ενέργειας εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 40.000 ευρώ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Οπως έγινε γνωστό χθες, συνελήφθη ο 45χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος. Αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόστιμο, το οποίο θα του επιβληθεί. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v