Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που να απαγορεύει πώληση του Υγεία

Όπως τονίζει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη καταχωρήσει ένσταση ακύρωσης κατά προσωρινού διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου. Η συζήτηση θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου.

MIG: Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που να απαγορεύει πώληση του Υγεία

Διαψεύδει η MIG, με ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές, την ύπαρξη τελεσίδικης απόφασης, η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της στο ‘Υγεία’ Α.Ε. Τονίζει δε ότι έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες στην Κύπρο, με αφορμή απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά: 

Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («MΙG»), σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «DEAL NEWS», ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Ουδεμία τελεσίδικη απόφαση υφίσταται, η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της Εταιρίας στη «Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ‘Υγεία’ Α.Ε.».

Η Εταιρία έχει καταχωρήσει ένσταση ακύρωσης κατά προσωρινού διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου, το οποίο εκδόθηκε μονομερώς και χωρίς να κληθεί και ακουστεί προηγουμένως η Εταιρία με το ανωτέρω περιεχόμενο. Η ακρόαση της ένστασης έχει οριστεί για τα τέλη Οκτωβρίου.

Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα απορριπτική απόφαση ημερομηνίας 10 Οκτωβρίου δεν αφορά την ουσία της διαφοράς αλλά στην αρμοδιότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να εξετάσει το ίδιο την ένδικη διαφορά, η οποία ευρίσκεται ήδη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.

Η Εταιρία εκφράζει την απορία της για μονομερή και παραπλανητικά δημοσιεύματα μεμονωμένων μέσων και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v