Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέο κατάστημα το ΕΝΑ FOOD Cash & Carry της Κέρκυρας

Ο νέος μοντέρνος χώρος πώλησης των 1.220 τ.μ. του καταστήματος είναι σχεδιασμένος με βάση την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της ΕΝΑ FOOD Cash & Carry.

Σε νέο κατάστημα το ΕΝΑ FOOD Cash & Carry της Κέρκυρας

Το κατάστημα ΕΝΑ FOOD Cash & Carry της Κέρκυρας, με στόχο να προσφέρει ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες του, μετακομίζει σε ένα νέο χώρο στην περιοχή του Ποταμού Κέρκυρας, στις 23 Οκτωβρίου 2018.

Οπως αναφέρει η εταιρία, το νέο κατάστημα, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, θέτει ένα σημαντικό στόχο: να καλύψει με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στο έπακρο τις αγοραστικές ανάγκες των επαγγελματιών τροφίμων της περιοχής.

Ο νέος μοντέρνος χώρος πώλησης των 1.220 τ.μ. του καταστήματος είναι σχεδιασμένος με βάση την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της ΕΝΑ FOOD Cash & Carry και μπορεί να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες τροφίμων του νησιού, προσφέροντας ταχύτητα και ευελιξία.

Παράλληλα, σε σχέση με το προηγούμενο κατάστημα, τα προϊόντα είναι πλέον τοποθετημένα σε μοντέρνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που βρίσκεται σε έναν όροφο ενώ έχουν προστεθεί νέα ταμεία για γρήγορες αγορές με στόχο να διευκολύνονται όσοι έχουν περιορισμένο χρόνο. Στους διαδρόμους έχει τοποθετηθεί πρακτική σηματοδότηση περιλαμβάνοντας όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Επιπροσθέτως, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του ΕΝΑ FOOD Cash & Carry Κέρκυρας, δημιουργήθηκαν 50 θέσεις άνετου parking.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το τμήμα του Κρεοπωλείου αποκτά νέο χώρο service επαγγελματιών, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα παίρνουν και θα προετοιμάζουν τις παραγγελίες των πελατών σύμφωνα με τις ανάγκες τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών. Τέλος, το τμήμα Οπωροπωλείου συνεχίζει να σας προσφέρει καθημερινά ολόφρεσκα προϊόντα είτε χύμα είτε συσκευασμένα ενώ το τμήμα Τυροκομικών και Αλλαντικών αποκτά ευρεία γκάμα προϊόντων.

Με αφορμή το νέο κατάστημα, ο Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της ΕΝΑ FOOD Cash & Carry κ. Κωνσταντίνος Ζιώγας αναφέρει σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία του ΕΝΑ Κέρκυρας και για τη θέση που έχει κατακτήσει στην επιχειρηματική κοινότητα του νησιού. Γι΄ αυτό και η απόφαση μας να μεταφερθούμε σε νέο χώρο έγκειται στην επιθυμία μας να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας, προμηθέυοντας πάντοτε προϊόντα άριστης ποιότητας σε κάθε πελάτη μας, και προσφέροντας την καλύτερη αγοραστική εμπειρία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v