Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Αύριο οι δεσμευτικές προσφορές

Η κοινοπραξία Vodafone-Wind όσο και ο όμιλος Antenna καλούνται από τις τράπεζες να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές αύριο Παρασκευή.

Forthnet: Αύριο οι δεσμευτικές προσφορές

Στην τελική ευθεία, μετά από συνεχείς καθυστερήσεις, φαίνεται πως εισέρχεται η υπόθεση πώλησης της Forthnet, αν δεν δοθεί νέα παράταση.

Οι υποψήφιοι αγοραστές, όπως είναι γνωστό, είναι δύο, η κοινοπραξία Vodafone-Wind και ο όμιλος Antenna, που ζυγίζουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της προς πώληση εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, αύριο Παρασκευή οι πιστώτριες τράπεζες αναμένουν τις δεσμευτικές προσφορές από τους δύο επενδυτές. Το ορόσημο έρχεται μετά από παράταση που δόθηκε (αναμενόταν στις 19 Οκτωβρίου).

Αιτία, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, το γεγονός ότι οι υποψήφιοι επενδυτές ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έσοδα και τη θέση της Fοrthnet στην αγορά, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τις κινήσεις σε επίπεδο συμβολαίων μετάδοσης δημοφιλών πρωταθλημάτων και της Super League.

Ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι στελέχη της κοινοπραξίας Vodafone-Wind αλλά και του Antenna συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με τη διοίκηση της Fοrthnet προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

Πηγές με γνώση της διαδικασίας επισημαίνουν ότι το «κούρεμα» που επιδιώκουν οι δύο υποψήφιοι επενδυτές στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Fοrthnet ξεπερνά το 30% ενώ αντικείμενο συζήτησης είναι και η διαδικασία που θα ακολουθήσει ο νικητής του διαγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v