Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας για το Ιασώ

Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά “SALUS INDEX AWARDS 2018” διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing.

Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας για το Ιασώ

Το ΙΑΣΩ απέσπασε το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας “SALUS INDEX AWARDS 2018”, ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον τομέα της Υγείας. Επίσης, το ΙΑΣΩ βραβεύτηκε για το σημαντικό πρόγραμμα δράσεων σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά “SALUS INDEX AWARDS 2018” διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο King George. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις οι οποίες εμφάνισαν τις υψηλότερες επιδόσεις στους τομείς της κερδοφορίας, των προλήψεων για το διάστημα 2016-2017, τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και σχέδια καινοτομίας, καθώς και επίσης τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια το 2015-2016. Οι βραβεύσεις προέκυψαν μετά από πανελλαδική έρευνα που η New Times πραγματοποιεί κάθε χρόνο και η οποία στηρίζεται στα στοιχεία πάνω από 300 επιχειρήσεων.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και CSR, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ από το δημοσιογράφο και Επικεφαλής της New Times Publishing κο Σπύρο Κτενά, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v