Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στις 6/12 η ΓΣ για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των ως άνω θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν επαναληπτική συνεδρίαση θα συνέλθει την 17η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00 π.μ.

Intracom: Στις 6/12 η ΓΣ για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Intracom την 6η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30 π.μ. στο Β’ κτιριακό συγκρότημα της Εταιρείας στην Παιανία Αττικής (19o χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, κτίριο Β7, 3ος όροφος).

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας με πενταετή θητεία και ορισμός των Ανεξαρτήτων Μη Εκτελεστικών Μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ως ισχύει σήμερα

2. Διάφορες Ανακοινώσεις

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των ως άνω θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν επαναληπτική συνεδρίαση θα συνέλθει την 17η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00 π.μ. στον ίδιο χώρο χωρίς τη δημοσίευση νεότερης Πρόσκλησης.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της επαναληπτικής συνεδρίασης της ανωτέρω Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v