Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τους πελάτες λιανικής της Green αποκτά η Ηρων

Υπό την αίρεση της συμφωνίας των πελατών και τη σχετική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, το deal. Η GREEN θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της στον τομέα της εμπορίας ενέργειας σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη.

Τους πελάτες λιανικής της Green αποκτά η Ηρων

Η ΗΡΩΝ, παραγωγός και προμηθεύτρια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την GREEN, αναφέρει η εταιρία, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day.gr

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου ΗΡΩΝ, πρόκειται να αποκτήσει τον έλεγχο τμήματος της επιχείρησης Greek Environmental and Energy Network (GREEN), μέσω της μεταβίβασης των πελατών λιανικής της GREEN, υπό την αίρεση της συμφωνίας των πελατών αυτών και τη σχετική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Με βάση τις παραπάνω συνθήκες, οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία στην αγορά ενέργειας ως σύμμαχοι, δίνοντας βαρύτητα σε ξεχωριστές για την καθεμία δραστηριότητες. Η ΗΡΩΝ θα υποδεχθεί το πελατολόγιο της GREEN, έχοντας ως αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Η GREEN θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της, ενισχύοντας την ήδη ισχυρή της παρουσία στον τομέα της εμπορίας ενέργειας στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μέσα από τη στρατηγική αυτή συνεργασία θα δοθεί η δυνατότητα στους πελάτες της GREEN να ενταχθούν στο πελατολόγιο της ΗΡΩΝ, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές και άριστες υπηρεσίες.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί τη νέα εποχή που διανύουμε στην αγορά ενέργειας, που προστάζει τις εταιρείες να ακολουθήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου, αναφέρει η εταιρία.

Προσμετρώντας πολλά χρόνια εμπειρίας, οι δυο εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ισχυροποίηση της παρουσίας τους, σε διαφορετικούς τομείς στην αγορά της ενέργειας. Η στρατηγική αυτή συνεργασία θα αποτελέσει τη βάση μιας μακράς και εποικοδομητικής συμμαχίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Απώτερος σκοπός είναι η μεγιστοποίηση του οφέλους και η βελτίωση της εμπειρίας του τελικού καταναλωτή, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v