Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

QCM: Δεν έχουμε σορτάρει τη μετοχή της Intralot

Το αμερικανικό fund διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή με τη μετοχή της ελληνικής εταιρείας.

QCM: Δεν έχουμε σορτάρει τη μετοχή της Intralot

Κατηγορηματικά διαψεύδει η QCM φημολογίες ότι έχει βάλει στο στόχαστρο τη μετοχή της Intralot. Με tweet σημειώνει: Ιntralot: Η QCM κατηγορηματικά διαψεύδει ότι έχει ανοίξει θέση short στην Ιntralot. Οι πρόσφατες εικασίες του Τύπου είναι καθαρή φαντασία. 


Νωρίτερα η Ιntralot και σε σχέση με την υπερβολική πτώση της τιμής της μετοχής της κατά την τελευταία ώρα της συνεδρίασης της 28ης Νοεμβρίου 2018, με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο τονίζει ότι «επιθυμεί να διευκρινίσει ότι αυτή δεν δικαιολογείται από κάποια αρνητική επιχειρηματική εξέλιξη ή άλλο γεγονός σε γνώση της εταιρείας και κατά την εκτίμησή μας οφείλεται σε ανυπόστατες φήμες. Αντίθετα, πρόσφατα η εταιρεία έχει ανακοινώσει σημαντικά νέα έργα και ανανεώσεις υφιστάμενων συμβολαίων ενώ αναμένεται να ολοκληρώσει και να ανακοινώσει και επιπλέον μεγάλα έργα στο προσεχές διάστημα.

Η εταιρεία θα εξετάσει τη λήψη πρόσθετων μέτρων, με στόχο την προάσπιση της αξιοπιστίας της και την υπεράσπιση των συμφερόντων των επενδυτών της έναντι ανυπόστατων φημών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο τίτλος της Ιntralot κατέγραψε πτώση 26,8% στο 0,378 ευρώ στη χθεσινή συνεδρίαση και σήμερα κερδίζει 29%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v