Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευκρινήσεις από Folli Follie για τη δέσμευση της περιουσίας

H εισηγμένη αναφέρει ότι επί της αίτησης συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας είχε ήδη χορηγηθεί προσωρινή διαταγή απαγόρευσης της μεταβολής της.

Διευκρινήσεις από Folli Follie για τη δέσμευση της περιουσίας

Η Folli-Follie επ' αφορμή των σημερινών δημοσιευμάτων του Τύπου, στα οποία γίνεται λόγος περί «αποδοχής της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της Ένωσης Επενδυτών» κατά της Εταιρείας μας, παρέχει στο επενδυτικό κοινό την εξής ενημέρωση.

Συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η από 8.11.2018 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 56 επενδυτών με αίτημα την συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της Εταιρείας (μεταξύ άλλων) μέχρι του ποσού 2,3 εκ. ευρώ. Επί της εν λόγω αιτήσεως είχε ήδη χορηγηθεί προσωρινή διαταγή απαγόρευσης της μεταβολής της πραγματικής και νομικής κατάστασης των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας μέχρι το εν λόγω ποσό, κατά τα αναφερόμενα στην από 22.11.2018 ανακοίνωση της Εταιρείας μας.

Μετά το πέρας της συζήτησης, η Πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου διατήρησε την ισχύ της ως άνω προσωρινής διαταγής μέχρι την έκδοση απόφασης – όπως συνήθως γίνεται – και δεν εξέδωσε απόφαση επί της προαναφερθείσας αίτησης, όπως ανακριβώς αναφέρεται από μερίδα του Τύπου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Εταιρεία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση με την έκδοση της απόφασης επί της εν λόγω αίτησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v