Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Intrasoft ανάμεσα στους νικητές του έργου DIGIT-XM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

, η Intrasoft, μαζί με τους εταίρους της κοινοπραξίας της, θα εμπλακεί στην ανάλυση, σύλληψη και στο σχεδιασμό πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και στην ανάπτυξη, υλοποίηση και συντήρηση τους.

H Intrasoft ανάμεσα στους νικητές του έργου DIGIT-XM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Intrasoft International ανακηρύχθηκε ως μία από τις νικήτριες του έργου DIGIT-XM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο καλύπτει την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε περίπου 30 επιπλέον Ευρωπαϊκά Όργανα.

Οπως αναφέρει η εταιρεία στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η Intrasoft, μαζί με τους εταίρους της κοινοπραξίας της, θα εμπλακεί στην ανάλυση, σύλληψη και στο σχεδιασμό πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και στην ανάπτυξη, υλοποίηση και συντήρηση τους. Η σύμβαση καλύπτει επίσης υπηρεσίες στους τομείς της αρχιτεκτονικής και ασφάλειας συστημάτων, καθώς και την υποστήριξη και εκπαίδευσης των χρηστών. Η κοινοπραξία υπό την ηγεσία της Intrasoft κατατάσσεται μεταξύ των πέντε νικητών του δημόσιου διαγωνισμού DIGIT-XM και ως εκ τούτου αναμένεται να κεφαλαιοποιήσει τη νικήτρια θέση της σε αυτό το συμβόλαιο κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων ετών.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International δήλωσε: «H νίκη μας στο DIGIT-XM είναι σημαντικότατη για την εταιρία μας. Αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής μας στις ανάγκες των πελατών μας.” 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v