Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το σχόλιο των ΕΛΠΕ για το θέμα της δυσοσμίας στην Δυτική Θεσσαλονίκη

Η συνεχής μείωση των αέριων εκπομπών και η χρήση καλύτερων τεχνολογιών για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος αποτελεί διαρκή και αταλάντευτο στόχο, ξεκαθαρίζει.

Το σχόλιο των ΕΛΠΕ για το θέμα της δυσοσμίας στην Δυτική Θεσσαλονίκη

Με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την μελέτη που υλοποιείται από το ΑΠΘ και την καθηγήτρια Κωνσταντινή Σαμαρά σχετικά με τη δυσοσμία στην Δυτική Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος ΕΛΠΕ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι:

- Αναμένουμε να λάβουμε και επισήμως γνώση, όπως έχουμε ήδη ζητήσει εγγράφως, για το σύνολο των ευρημάτων της έρευνας που διενεργήθηκε, καθώς και την ολοκλήρωση της μελέτης, προκειμένου να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα και οι πιθανές λύσεις. Υπενθυμίζουμε ότι, ο Όμιλος ΕΛΠΕ χρηματοδότησε τον εξοπλισμό με τον οποίο πραγματοποιείται η παρούσα έρευνα.

- Από τα πρώτα ευρήματα των μετρήσεων που γνωστοποιήθηκαν κατά τη Συνέντευξη Τύπου, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

- Παραμένουμε αρωγοί στις προσπάθειες των τοπικών κοινωνικών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, συμβάλλοντας στη διαρκή ανάπτυξη και στη συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής.

Ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δηλώνει ότι, η συνεχής μείωση των αέριων εκπομπών του και η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, αποτελεί διαρκή και αταλάντευτο στόχο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v