Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Εξετάζουμε εναλλακτικές για τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων

Μεταξύ αυτών και η πώληση μετοχικών συμμετοχών σε ενδιαφερόμενους επενδυτές, σημειώνει ο όμιλος, απαντώντας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

MIG: Εξετάζουμε εναλλακτικές για τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων

«Η Εταιρεία, σύμφωνα με την πολιτική της, δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της προς το χρηματιστήριο η MIG, με αφορμή δημοσιεύματα.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τη διάθεση συμμετοχών της, η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρεία») ανακοινώνει ότι εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε ενδιαφερόμενους επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον.

Η Εταιρεία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Εταιρεία, σύμφωνα με την πολιτική της, δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνο σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v