Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το διεθνές βραβείο IQM απέσπασε η «Interzante Real Estate»

Μια εξαιρετικά σημαντική, για την Ελλάδα και τη Ζάκυνθο, διεθνή διάκριση εξασφάλισε η εταιρεία ανάπτυξης “Interzante Real Estate”, αφού βραβεύθηκε στο Παρίσι με το “International Quality Management Award (IQM)”.

Το διεθνές βραβείο IQM απέσπασε η «Interzante Real Estate»

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Σύμβασης για την Ποιότητα, στις 16 και 17 Μαρτίου 2019 και η εταιρεία “Interzante Real Estate”, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο κλάδο των ακινήτων και της υλοποίησης επενδύσεων, ήταν η μοναδική επιχείρηση από την Ελλάδα για το 2019 που βραβεύτηκε, μεταξύ εξεχουσών εταιρειών και προσωπικοτήτων με κύρος και επιρροή, που προάγουν τις αρχές της ποιότητας, το έργο τους πληροί τα κριτήρια του προτύπου ISO 9000 και QC100 TQM και οι αποφάσεις τους επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Χάρης Σούλης, αφού ευχαρίστησε τον οργανισμό B.I.D για την βράβευση, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την εταιρεία του, τα μελλοντικά σχέδια του, όπως και τον τόπο καταγωγής του, τη Ζάκυνθο, παρουσία συνέδρων και επιχειρήσεων από 118 χώρες.

Στην ομιλία του ο κ. Σούλης αναφέρθηκε στην οικονομική ύφεση της Ελλάδας κατά την τελευταία δεκαετία και στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτής της αρνητικής συγκυρίας από την εταιρεία του “Interzante” μέσα από την προσήλωση της στην παράδοση και το περιβάλλον. Μίλησε επίσης για τις άπειρες επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα για ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού με ποιοτικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, στο πρόγραμμα Golden Visa, καθώς και στις υπηρεσίες υλοποίησης επενδύσεων που προσφέρει η εταιρεία του, καταλήγοντας «τώρα είναι το κατάλληλο timing για επενδύσεις στα ελληνικά ακίνητα».

Οι εταιρείες που τιμήθηκαν στο Παρίσι αναγνωρίστηκαν όχι μόνο για τα επιτεύγματά τους, αλλά και για την αφοσίωσή τους στη συνεχή βελτίωση και καινοτομία, τηρώντας ταυτόχρονα τις αρχές του QC100 Total Quality Management Model.

Το βραβείο IQM δημιουργήθηκε από την Business Initiative Directions για να ενθαρρύνει την επιχειρηματική επιτυχία αξιολογώντας τη δέσμευση για ποιότητα, την ικανοποίηση των πελατών, την επικοινωνία, τη συγκριτική αξιολόγηση, την ανάλυση πληροφοριών, τον σχεδιασμό και λήψη αποφάσεων, τη συνεχή κατάρτιση και τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Μεταξύ αυτών των εταιρειών περιλαμβάνονται παγκοσμίου φήμης ονόματα όπως οι: Wal-Mart Stores , Indian Oil Corporation Limited, Πεκίνο COFCO Plaza Development και CH2MHill International Holdings BV. Άλλοι νικητές του B.I.D που αξίζει να αναφερθούν είναι οι: Turner Construction (ΗΠΑ), Tata Group (Ινδία), Plamex-Plantronics (ΗΠΑ), Dogus Holding AS (Τουρκία), Kaspersky Lab (Ρωσία), QMS International (Ηνωμένο Βασίλειο), Viking Line (Φινλανδία) κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v