Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο εξωστρέφειας στην Intracom Defense Electronics

Η IDE έλαβε βραβείο για την εξωστρέφεια που έχει αναπτύξει με αποτέλεσμα οι εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια να φθάνουν στο 98% του κύκλου εργασιών της.

Βραβείο εξωστρέφειας στην Intracom Defense Electronics

Μια ακόμη τιμητική διάκριση για την Intracom Defense Electronics (IDE), στην εκδήλωση «Creative Greece - Awards 2019» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 04 Απριλίου 2019.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, έλαβε βραβείο για την εξωστρέφεια που έχει αναπτύξει με αποτέλεσμα οι εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια να φθάνουν στο 98% του κύκλου εργασιών της. Η επιτυχία παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς τα αποτελέσματα αυτά επιτεύχθηκαν σε αντίξοες διεθνείς και εθνικές οικονομικές συνθήκες και μέσα σε ισχυρό ανταγωνιστικό περιβάλλον, τονίζει η IDE στην ανακοίνωσή της.

Στην εκδήλωση, η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις επιβράβευσης της επιχειρηματικής αριστείας, παραβρέθηκε  ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE κ. Γεώργιος Τρουλλινός, ο οποίος δήλωσε: "Το βραβείο είναι τιμή και ταυτόχρονα σημαντική διάκριση για την IDE και επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας, σαν ηθική αναγνώριση της εργασίας του υψηλού επιπέδου προσωπικού μας και την προσήλωση μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v