Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Xωρίς προηγούμενη εμπειρία, μαθαίνουν δωρεάν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους και να κάνουν χρήση εφαρμογών.

Cosmote: Μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Ξεκινούν στις 6 Μαΐου, σε Αττική και Θεσσαλονίκη, τα δωρεάν μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας από την Cosmote. Mε το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους», η Cosmote προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα.

Xωρίς προηγούμενη εμπειρία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.

Η COSMOTE, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, εδώ και μια επταετία ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μέσα από δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης και έχουν εκπαιδευτεί μέχρι σήμερα πάνω από 11.000 άτομα.

«Η πρόσβαση στην τεχνολογία και τα νέα ψηφιακά μέσα, είναι ένα αγαθό για όλους. Πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χάνουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής επειδή δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Στην COSMOTE, διαχρονικά υλοποιούμε προγράμματα για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων όλων των ηλικιών και τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος στην Ελλάδα. Με την τεχνολογία και την καινοτομία, φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», ανέφερε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» έχει ο ψυχολόγος -γεροντολόγος Δημήτρης Καμπανάρος, εκπαιδευτικός φορέας είναι η ΟTΕ Academy, ενώ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση υλοποιεί η COSMOTE e-Value.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟTΕAcademy (Μαρούσι και Θεσσαλονίκη) και στα «Ανοιχτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων (Παγκράτι, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι). Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να τηλεφωνούν στα 210 6249300 (Αττική) και 2310 361154 (Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v