Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΓΕΙΑ: Πράσινο φως από το ΓΣ της Healthcare για διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την υποβολή από την εταιρεία αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την διαγραφή από το ΧΑ του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών.

ΥΓΕΙΑ: Πράσινο φως από το ΓΣ της Healthcare για διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ

Η Εταιρεία  "ΥΓΕΙΑ" Α.Ε. ανακοινώνει ότι την 15η Απριλίου 2019, κατόπιν της από 08.04.2019 ολοκλήρωσης της άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς των μετοχών της, η Hellenic Healthcare, ως μοναδική μέτοχος, συνήλθε στα γραφεία της Εταιρείας σε έκτακτη καθολική Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα Ημερησίας Διάταξης την έγκριση της υποβολής αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη  διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Γενική Συνέλευση με ομόφωνη απόφαση του εκπροσωπούμενου στη συνεδρίαση ποσοστού 100% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ενέκρινε την υποβολή από την Εταιρεία αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς («ΕΚ») για την έγκριση της διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, ήτοι 305.732.436 μετοχών ονομαστικής αξίας 0,41€ εκάστης, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005, όπως ισχύει.

Παράλληλα δόθηκαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για την υποβολή της ως άνω αίτησης στην ΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v