Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αίτηση ανακοπής από Folli Follie κατά της κατάσχεσης έως 1,8 εκατ.

Στην δέσμευση λογαριασμών της εταιρίας προχώρησε η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών (ΕΕΕ), μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει.

Αίτηση ανακοπής από Folli Follie κατά της κατάσχεσης έως 1,8 εκατ.

Συζητείται την Τρίτη από τη δικαιοσύνη η αίτηση ανακοπής που κατέθεσε η Folli Follie κατά της απόφασης για συντηρητική κατάσχεση του ταμείου της για ποσό 1,8 εκατ. ευρώ.

Όπως είχε μεταδώσει το Euro2day.gr στην δέσμευση λογαριασμών της εταιρίας προχώρησε η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών (ΕΕΕ), μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα 56 μικρομετόχων που εκπροσωπήθηκε από την ΕΕΕ πέτυχε στις 23 Απριλίου 2019 την συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων τόσο της εταιρίας, καθώς και άλλων εννέα φυσικών προσώπων, δηλαδή των Δημήτρη, Τζώρτζη και Καίτης Κουτσολιούτσου, όπως επίσης και των Εμμανουήλ Ζαχαρίου, Ειρήνης Νιώτη, Γιώργου Αλαβάνου, Φραγκίσκου Γρατσώνη, Ζαχαρία Μαντζαβίνου (που υπήρξαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FF) αλλά και κατά του κ.Γιώργου Βαρθαλίτη, του ορκωτού λογιστή, που υπέγραφε τις «άκυρες» λογιστικές καταστάσεις της εισηγμένης για το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v