Νέο ιατρικό κέντρο της Ιατρόπολις στην Πατησίων

Μια νέα διαγνωστική μονάδα, την έβδομη στη σειρά, εγκαινίασε την Τετάρτη 15 Μαΐου ο όμιλος Ιατρόπολις.

Νέο ιατρικό κέντρο της Ιατρόπολις στην Πατησίων

Το έβδομο διαγωνιστικό της κέντρο στην Αθήνα εγκαινίασε ο όμιλος Ιατρόπολις την Τετάρτη.

Η νέα μονάδα περιλαμβάνει επένδυση 10 εκατ. ευρώ, καθώς το Ιατρόπολις διαθέτει ήδη πέντε Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική, εξυπηρετώντας πλέον 4.000 επισκέπτες καθημερινά.

Η νέα μονάδα, στην οδό Πατησίων, θα παρέχει υπηρεσίες με 12 πλήρως εξοπλισμένα τμήματα, ενώ είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ και με ασφαλιστικές εταιρείες. Το νέο κέντρο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 800 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του.

Μάλιστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίνονται και ψηφιακά στους ασθενείς και αντίστοιχα μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά προς διευκόλυνση τους, με την τήρηση πάντα όλων των κανόνων που διέπουν τα προσωπικά δεδομένα.

Η νέα Μονάδα στην καρδιά της Αθήνας θα δέχεται καθημερινά ασθενείς από 6:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.  Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ιατρόπολις κ. Φίλιππος Γουρλής με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας στην Πατησίων δήλωσε: «Παρότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, κρίναμε πως υπάρχει έντονη ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στο κέντρο της πόλης, για αυτό και προχωρήσαμε σε μία επένδυση η οποία θα καλύψει όλους τους κατοίκους με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Άλλωστε ακόμη και μέσα στην κρίση οι Όμιλοι πρέπει να τολμούν και να επενδύουν στη χώρα, στηρίζοντας τον τομέα της ανάπτυξης και της απασχόλησης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v