Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΡΩΝ: Εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

Νέα στρατηγική διείσδυσης στη λιανική ρεύματος και φυσικού αερίου από την εταιρεία-μέλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Τρία τα καταστήματα στην Αττική και τα υπόλοιπα στην περιφέρεια.

ΗΡΩΝ: Εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

Δυναμική διείσδυση μέσω σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα επιδιώκει η εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου ΗΡΩΝ.

Η εταιρεία, η οποία διαθέτει και τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής ΗΡΩΝ Ι και ΗΡΩΝ ΙΙ με καύσιμο το φυσικό αέριο, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Αττική και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κηφισίας 140.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της εταιρείας, που ανήκει στον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Κούβαρης, στους επόμενους 12 μήνες η ΗΡΩΝ ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα στο Περιστέρι (βρίσκεται υπό κατασκευή) και άλλο ένα στα Νότια Προάστια, φτάνοντας έτσι τα τρία στην Αττική. Σημειωτέον ότι η εταιρεία διαθέτει άλλα δύο σημεία πώλησης στη Θήβα και ένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, η διείσδυση που επιχειρείται αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και την προσέλκυση νέων, οι οποίοι αποζητούν την απευθείας εξυπηρέτηση με τους ανεξάρτητους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας.

Τονίζεται πως οι ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος και φυσικού αερίου ακολουθούν το τελευταίο διάστημα τη στρατηγική της λειτουργίας καταστημάτων, στοχεύοντας παράλληλα και στην παροχή και ενεργειακών υπηρεσιών. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ακόμη «όπλο» που ρίχνουν στη μάχη… της απόσπασης μεριδίων από τον δεσπόζοντα παίκτη, τη ΔEH, αλλά και της προσέλκυσης καταναλωτών που έχουν επιλέξει ανταγωνιστές τους από τον ιδιωτικό τομέα της λιανικής πώλησης ρεύματος και φυσικού αερίου.

Τα καταστήματα της ΗΡΩΝ θα ανοίγουν απευθείας από την εταιρεία, δηλαδή χωρίς τη μέθοδο του franchising.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v