Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολική ανατροπή στη Euromedica με αλλαγή Δ.Σ.

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο δεν συμμετάσχει ο Θ. Λιακουνάκος και ελέγχεται απόλυτα από την Axon Συμμετοχών και την Farallon εξέλεξε η δεύτερη Γενική Συνέλευση. Χωρίς καμία απόφαση σε ό,τι αφορά την ΑΜΚ, ολοκληρώθηκε η πρώτη Γ.Σ.

Ολική ανατροπή στη Euromedica με αλλαγή Δ.Σ.

Χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων διεξήχθησαν οι δύο προγραμματισμένες για σήμερα έκτακτες γενικές συνελεύσεις της Euromedica.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, σύμφωνα με πληροφορίες:

Η πρωινή γενική συνέλευση δεν έλαβε καμία απόφαση, καθώς το θέμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου φαίνεται πως θα επανεξεταστεί στο μέλλον, όταν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Νωρίτερα είχε συζητηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πλευρά Λιακουνάκου η οποία απορρίφθηκε ανοίγοντας τον δρόμο για τα όσα συνέβησαν στις Γενικές Συνελεύσεις.  

Στη δεύτερη γενική συνέλευση, εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο μάλιστα -όπως ελέχθη- «θα βρίσκεται στην εταιρεία από αύριο το πρωί».

Στο νέο ΔΣ (το οποίο καταψήφισε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Λιακουνάκου)  δεν συμμετάσχει ο Θωμάς Λιακουνάκος. Το νέο Δ.Σ. ελέγχεται εξ ολοκλήρου από Axon Συμμετοχών και Farallon και προχώρησε στην απόσυρση όλων των θεμάτων της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης. Παράλληλα εξελέγη νέα επιτροπή ελέγχου. 

Η ανακοίνωση των μελών του νέου ΔΣ αναμένεται εντός ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v