Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιοδοξία ΟΤΕ για ανάκαμψη στη Ρουμανία

Ο μετασχηματισμός είναι μια «άσκηση σε εξέλιξη» που απαιτεί διαρκή προσπάθεια, τόνισε η διοίκηση του ομίλου στην τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα εξαμήνου.

Αισιοδοξία ΟΤΕ για ανάκαμψη στη Ρουμανία

Αισιοδοξία για το μέλλον εξέφρασε η διοίκηση του ΟΤΕ κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου. Στάθηκε στο πλάνο μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και στις επενδύσεις που υλοποιούνται για την τεχνολογική αναβάθμιση.

Ο μετασχηματισμός είναι μια «άσκηση σε εξέλιξη» που απαιτεί διαρκή προσπάθεια, σημειώθηκε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι με την εθελούσια έξοδο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα αποχώρησαν από την εταιρεία συνολικά 300 άτομα.

Η διοίκηση δεν απάντησε σε ερώτηση για το πόσο θα είναι το όφελος για την εταιρεία από τη μείωση της φορολογίας εισοδήματος στο 20% από 24% (όπως είναι πρόθεση της κυβέρνησης) καθώς δήλωσε ότι θα πρέπει αν δούμε την ρύθμιση, αλλά και τη χρονική στιγμή που θα υιοθετηθεί.

Σε ότι αφορά τη θυγατρική της Ρουμανίας σημειώθηκε ότι τα έσοδα μειώθηκαν μόνο 3%, κάμψη πολύ μικρότερη από αυτή των προηγούμενων τριών τριμήνων. Είμαστε προσεκτικοί στις αναφορές μας, τονίστηκε.

Η βελτίωση στα έσοδα οφείλεται στις εμπορικές δράσεις που αναλήφθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v