Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΡΑΚ

Την εκλογή των κ.κ. Αθανάσιου Τσοτσορού και Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, ως ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου γνωστοποίησε η ΕΛΤΡΑΚ.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΡΑΚ

Η εταιρία ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση της 6 ης Σεπτεμβρίου 2019 «Εταιρεία») αποφάσισε:

Α. Την εκλογή των κ.κ. Αθανάσιου Τσοτσορού και Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, κατά τα άρθρα 3 &4 του Ν. 3016/2002, ως ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθόσον πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρου 4 του Ν. 3016/2002.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων των άρθρων 3 και 4 του Ν. 3016/2002, οι ως άνω κ.κ. Αθανάσιος Τσοτσορός και Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, είχαν οριστεί ως προσωρινά ανεξάρτητα μέλη δυνάμει των από 18 &19 Ιουλίου αποφάσεων του ΔΣ, μέχρι την ανωτέρω εκλογή τους από τη Γενική Συνέλευση, λόγω παραιτήσεως των προηγούμενων ανεξαρτήτων μελών κ.κ. Χαράλαμπου Χατζηδάκι και Stephan Herron.

Επίσης, ανακοινώνει ότι ενέκρινε την εκλογή των κ.κ. Alexei Schreier και Κωνσταντίνου Σχοινά που είχαν οριστεί μέλη του ΔΣ δυνάμει των ίδιων ως άνω αποφάσεων, κατόπιν της παραιτήσεως των κ.κ. Αναστασίου Πολίτη και Παρασκευής Πολίτη, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Συνεπώς, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

 Alexei Schreier του Gideon, Πρόεδρος του ΔΣ, Μη εκτελεστικό μέλος

 Νατάσα Κόβα του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

 Φραγκίσκος Δουκέρης του Γεωργίου, εκτελεστικό μέλος

 Κωνσταντίνος Σχοινάς του Νικολάου, μη εκτελεστικό μέλος

 Αθανάσιος Τσοτσορός του Ευάγγελου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, και

 Κωνσταντίνος Μητρόπουλος του Σωτηρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Β. Την εκλογή των κ.κ. Αθανάσιου Τσοτσορού και Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρου 4 του Ν. 3016/2002 καθώς και τα κριτήρια του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017 ως νέων μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

Επίσης, όρισε τον κ. Αθανάσιο Τσοτσορό ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων των άρθρων 3 και 4 του Ν. 3016/2002 και του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, οι ως άνω κ.κ. Αθανάσιος Τσοτσορός και Κωνσταντίνος Μητρόπουλος είχαν οριστεί, λόγω παραιτήσεως των προηγούμενων μελών της Επιτροπής Ελέγχου κ.κ. Χαράλαμπου Χατζηδάκι και Stephan Herron, ως προσωρινά μέλη της.

Συνεπώς, η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας είναι η εξής:

 Αθανάσιος Τσοτσορός, Πρόεδρος

 Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Μέλος

 Δέσποινα Λοΐζου, Μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v