Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εκδοση επταετούς ομολόγου 500 εκατ. ευρώ

Στόχος να αξιοποιήσει το περιβάλλον χαμηλών αποδόσεων, επιμηκύνοντας τη μέση διάρκεια και το κόστος του δανεισμού του. BNP και Goldman Sachs είναι επικεφαλής του σχήματος αναδόχων.

ΟΤΕ: Εκδοση επταετούς ομολόγου 500 εκατ. ευρώ

Στις αγορές για αναχρηματοδότηση του δανεισμού του βγαίνει ο ΟΤΕ, προκειμένου να αξιοποιήσει το περιβάλλον χαμηλών αποδόσεων, επιμηκύνοντας τη μέση διάρκεια και το κόστος του δανεισμού του.

Η εταιρεία ετοιμάζει έκδοση 7ετούς ομολόγου αξίας 500 εκατ. ευρώ. BNP και Goldman Sachs είναι επικεφαλής του σχήματος αναδόχων.

Ο OΤΕ έχει αξιολόγηση BB+ με θετικό outlook από την S&P και η διαδικασία θα τρέξει ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Για σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης των επενδυτών. 

Οπως είχε ανακοινώσει ο επικεφαλής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων του ομίλου Μπ. Μαζαράκης στην τελευταία τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, ο OΤE επρόκειτο να προχωρήσει στην έκδοση του ομολογιακού εντός του έτους, καθώς τον Δεκέμβριο και τον Ιούλιο του 2020 λήγουν δύο δανειακές εκδόσεις, οι οποίες και θα αναχρηματοδοτηθούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v