Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Epsilon Net καινοτομεί με τα «Epsilon Support Centers»

Τα Epsilon Support Centers αποτελούν μία από τις στρατηγικές επενδύσεις του ομίλου Epsilon Net με στόχο την κάλυψη όλων των τρεχουσών και μελλοντικών αλλαγών που θα προκύψουν στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της πληροφορικής.

Η Epsilon Net καινοτομεί με τα «Epsilon Support Centers»

Η Epsilon Net διαβλέποντας τις ανάγκες και τις προοπτικές που υπάρχουν στην ελληνική αγορά, δημιουργεί τα «Κέντρα Υποστήριξης Λογισμικού και Δικτύου» (Support Centers).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Epsilon Support Centers θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με το τμήμα υποστήριξης της Epsilon Net, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε συνεργάτες μέλη του δικτύου συνεργατών της Epsilon Net, ενισχύοντας την στήριξη τους σε όλα τα επίπεδα. Το νέο εγχείρημα υποστήριξης θα έχει πολυσύνθετο ρόλο, προσφέροντας λύσεις σχετικά με την ανάλυση και την υλοποίηση έργων, το after sales support, τις λύσεις προγραμματισμού και custom PYLON διαδικασίες. Τέλος, θα καταλήγει στην απόλυτη εξειδίκευση όσον αφορά την υλοποίηση κάθετων λύσεων και αγορών.

Επόμενο βήμα των Epsilon Support Centers είναι η δημιουργία ειδικών τμημάτων εκπαίδευσης & σεμιναρίων με στόχο την κατάρτιση εξειδικευμένων τεχνικών ώστε, να εργαστούν στο δίκτυο συνεργατών της Epsilon Net, με γνώσεις τόσο στο PYLON όσο και στην περιφερειακή γνώση που είναι απαραίτητη για την υλοποίηση έργων πληροφορικής.

Ανακοινώνουμε επίσημα την λειτουργία του 1ου Epsilon Support Center με έδρα την Θεσσαλονίκη και πεδίο ευθύνης την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επικεφαλής του νέου εγχειρήματος είναι ο κ. Αντωνιάδης Πολύδωρος, επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα και βαθιά γνώση στον κλάδο της πληροφορικής τα τελευταία 20 χρόνια.

Τα Epsilon Support Centers αποτελούν μία από τις στρατηγικές επενδύσεις του ομίλου Epsilon Net με στόχο την κάλυψη όλων των τρεχουσών και μελλοντικών αλλαγών που θα προκύψουν στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της πληροφορικής. Με ένα ξεκάθαρο Business to Business μοντέλο, η Epsilon Net παρέχει στο δίκτυο συνεργατών μια σταθερή σχέση εξυπηρέτησης και εμπιστοσύνης, συνεχίζοντας την άριστη παροχή υπηρεσιών προς τον τελικό πελάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v