Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Notos Com η αντιπροσωπεία της Shiseido

To χαρτοφυλάκιο καλλυντικών ενισχύει ο όμιλος, αναλαμβάνοντας τη νέα αντιπροσωπεία που κατείχε η Folli Follie Cosmetics. Ο ιαπωνικός πολυεθνικός όμιλος είχε διαμηνύσει τη λύση του συμβολαίου νωρίτερα το καλοκαίρι.

Στη Notos Com η αντιπροσωπεία της Shiseido

Στον όμιλο Notos Com ανατίθεται, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η αντιπροσωπεία των καλλυντικών Shiseido, αποχωρώντας επισήμως από το χαρτοφυλάκιο της FF Cosmetics.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιαπωνικός πολυεθνικός όμιλος είχε διαμηνύσει τη λύση του συμβολαίου με τη Folli Follie νωρίτερα το καλοκαίρι, με καταληκτική ημερομηνία την 30ή Σεπτεμβρίου. Παραλλήλως είχε ξεκινήσει επαφές με εγχώριους παίκτες της αγοράς, προκειμένου να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση και ο ανεμπόδιστος ανεφοδιασμός της αγοράς.

Στην τελική ευθεία βρέθηκαν τόσο η Cosmobrands (θυγατρική του ομίλου Αττικά Πολυκαταστήματα) όσο και o εμπορικός όμιλος Notos Com, ο οποίος τελικώς θα προσαρτήσει στο χαρτοφυλάκιό του το συγκεκριμένο brand. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cosmobrands δεν αποδέχθηκε όρους της νέας σύμβασης που επιθυμούσε η Shiseido, ενώ στον αντίποδα η Notos Com επιχείρησε να ενδυναμώσει το χαρτοφυλάκιό της ενόψει και της ολοκλήρωσης της συμφωνία αναδιάρθρωσής της.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι πωλήσεις της Shiseido στην Ελλάδα υπό την FF Cosmetics άγγιζαν τα 11 εκατ. ευρώ, και αποτελούσαν τη δεύτερη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της FF Cosmetics, μετά την Coty, την οποία απώλεσε επίσης τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η FF Cosmetics είχε προχωρήσει νωρίτερα σε πρόταση εθελουσίας εξόδου των υπαλλήλων-αισθητικών που υποστήριζαν τη μάρκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v