Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε ειδική διαχείριση τέθηκε η Links of London

Η εταιρία όρισε την Deloitte ως ειδικό διαχειριστή. Ο οίκος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τη Links of London και θα διερευνήσει τις επιλογές της, μεταξύ των οποίων και η πώληση.

Σε ειδική διαχείριση τέθηκε η Links of London

Η Links of London, θυγατρική της Folli Follie, τέθηκε σε ειδική διαχείριση στις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρία όρισε την Deloitte ως ειδικό διαχειριστή την Τετάρτη. 

«Μετά τον διορισμό κοινών διαχειριστών, η ιστοσελίδα της εταιρείας, δυστυχώς, σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι νεωτέρας, και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να διεκπεραιώσει καμία online πώληση», ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters, η ανακοίνωση.

"Η εταιρία είχε να αντιμετωπίσει δύσκολες συνθήκες που έχουν επηρεάσει ολόκληρο τον κλάδο του εμπορίου στη χώρα", σημείωσε σε δήλωσή του ο ειδικός διαχειριστής Matt Smith. Πρόσθεσε ότι οι μέτοχοι της εταιρίας αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. 

Η Deloitte δήλωσε ότι θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τη Links of London και θα διερευνήσει τις επιλογές της, μεταξύ των οποίων και η πώληση. Πρόσθεσε ότι δεν εξετάζονται απολύσεις στην παρούσα φάση και οι διεθνείς δραστηριότητες της εταιρίας δεν επηρεάζονται άμεσα. 

Υπενθυμίζεται ότι η Folli Follie είχε ανακοινώσει στις 26 Αυγούστου ότι έχει αναθέσει σε συμβούλους την πώληση της θυγατρικής της. 

Οπως είχε ανακοινώσει η FF στις 26 Αυγούστου, «η εταιρεία έλαβε γνώση ορισμένων αναφορών στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή πώληση της Links of London. Η εταιρεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αναθέσει στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης της επιχείρησης, αλλά έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή τη στιγμή. H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v